Værd at udforske Uruguay

Sydamerikas mindste spansktalende land er kendt som Uruguay. Dette kan være grunden til, at de fleste turister har overset landet tidligere. Men at ikke medtage Uruguay i din rejseplan ville være en drastisk fejl fra din side, for du ville passere et rejseparadis. Uruguay har meget at tilbyde den besøgende turist, især for de rejsende, der sætter pris på det livlige natteliv, som landet har at tilbyde. Når du er ankommet og relateret til dette lille land, vil du hurtigt være enig i, at Uruguay er et af de lande, som det bestemt er værd at udforske og er særligt rart at opdage.

Modernisering har slidt i dette gæstfrie land. Befolkningen i dette land har haft de høje levestandarder. Men måske siden landet ikke har investeret meget i reklame. Derfor er de fleste mennesker uvidende om, hvad landet virkelig har at tilbyde. Som et resultat af denne mangel på ordentlig reklame har Uruguay mistet en betydelig del af turisthandlen til sine naboer Argentina og Brasilien. Ikke desto mindre bør man seriøst overveje et besøg hos denne lille nation, når man planlægger din næste sydamerikanske rejse eller ferie.

Her i Uruguay kan du let opdage en mistet følelse af ro og nyde en afslappet ferie langs landets lange strækning af hvide sandstrande og tage del i dens relaterede strandaktiviteter. Du kan føle den friske vind smække forsigtigt på dit ansigt, mens du deltager i en fornøjelig ridning. Her kan du drage fordel af den afslappede feriestil og virkelig opleve befolkningens forskellige kulturer og daglige liv i dette venlige land.

Selvom uruguayanere har en spansk kulturel baggrund, er ca. 25% af befolkningen af italiensk arv. Mange er romersk-katolske, selvom de fleste uruguayanere ikke aktivt udøver en religion. Kirke og stat er officielt adskilt.

Uruguay har en høj læsefærdighed, stor byklasse og relativt jævn fordeling af indkomst. Levestandarden der sammenlignes gunstigt med de fleste andre latinamerikanske lande. Montevideo med omkring 1,3 millioner indbyggere er den eneste store by.

I løbet af de sidste tyve år er anslået 500.000 uruguayanere emigreret, primært til Argentina og Spanien. Som et resultat af den lave fødselsrate, den høje forventede levetid og den relativt høje udvandringsrate for yngre mennesker er Uruguays befolkning ret moden.

Nogle må se steder i Uruguay er inden for Montevideo, landets hovedstad. Det har den betagende kolonihavn fra det 17. århundrede eller Punta del Este, som er et meget moderigtigt og trendy badeby. Du og din familie kan udforske og nyde Uruguays lange strækning af atlantiske kystlinjer, laguner og deres berømte klitter, som helt sikkert vil tage vejret fra dig. Du løber hurtigt gennem rulle efter rulle film i dit kamera, når du prøver at tage så mange af disse betagende fotos, som du overhovedet kan. Dit kamera kan simpelthen ikke få nok billeder af det smukke landskab. Sjov og eventyr stopper aldrig på dette sted, mens du slapper af i en af Uruguays mange varme kilder, som man finder i det nærliggende Salto. I nærheden kan du feste hele natten, indtil dit hjerte ønsker i Gaucho-landet.

Skriv et svar