San Miguel National Park i Uruguay er et must at udforske

I den nordlige region Uruguay vil du opdage San Miguel National Park. Dette maleriske udendørs landskab findes i Chuy, Uruguay, som ligger i Rocha-provinsen.

Der er mange turister og folk i Uruguay, der er overbeviste om, at Rocha er en national skat på grund af dens ubestridelige skønhed. Der er strande, bakker, laguner, floder og miles af uberørt kystlinje, som du kan udforske på din fritid. Mange byer i Rocha er også historisk vigtige, og Uruguay-folket er meget stolte af de bygninger, monumenter, forter og andre vartegn, der stadig står hundreder af år efter, at de blev bygget.

Når du besøger denne Uruguay turistattraktion, vil du bemærke, at byen Chuy, Uruguay grænser op til nabolandet Brasilien. Du vil være i stand til at høre lokale folk tale både spansk og portugisisk, og nogle beboere vil endda tale et unikt sprog, der er en kombination af både portugisisk og spansk.

Vandrere, familier, teenagere og andre kan altid findes, der udforsker det rullende landskab i San Miguel National Park. Der er en række stier og vandrestier, som du kan bruge, men nogle mennesker foretrækker at cykle eller ride på denne udendørs indstilling.

Det vil tage dig flere dage at fuldt ud sætte pris på vidundere og skønhed ved denne betagende park i Uruguay. Der er en række træer, blomster og naturligt dyreliv, der findes i dette beskyttede miljø. Ud over capybaras, bæltedyr og tucu-tucu er der ræve, oddere og coati, der bor her.

Nogle af disse planter og planter er ret sjældne, og det er en særlig godbid at kunne se dem. Du kan endda klatre op til toppen af Cerro Picudo, hvor du kan sidde og nyde en picnic, mens du kigger ud over panoramaudsigten over landet nedenfor.

Nogle mennesker vælger overnatningssteder i nærheden, såsom Fortin de San Miguel, der er konstrueret af de samme typer tunge sten som det gamle portugisiske fort. Her får du en chance for at slappe af blandt de eksotiske hotelhaver eller køle ned med en dukkert i den mousserende swimmingpool. Nærheden til San Miguel National Park gør dette hotel til et logisk valg for mange overnatningsgæster.

Parkmyndighederne arbejder meget flittigt med at kontrollere krybskytteri, så skovene og skovområderne bevares på en så naturlig måde som muligt. I nogle områder har vinstokke, planter og træer skabt en spektakulær grøn baldakin, der får det til at virke som om du har taget et skridt baglæns i tiden. Der er mange andre rustikke og tiltalende funktioner, som du vil kunne se, når du rejser gennem San Miguel National Park.

Skriv et svar